35-годишната Кейтлин Палмиери от Ню Йорк (САЩ) научила за смъртта на

...
35-годишната Кейтлин Палмиери от Ню Йорк (САЩ) научила за смъртта на
Коментари Харесай

Булка загуби любимия си в деня на сватбата, а години по-късно научи истината за тайния му живот

35-годишната Кейтлин Палмиери от Ню Йорк (САЩ) научила за гибелта на младоженеца си в деня на сватбата си. 33-годишният Ерик получи инфаркт преди церемонията. За страдание лекарите не съумяха да спасят живота му. New York Post писа за тази трагична история .

Кейтлин била обезверена и депресирана, когато,  години по-късно, разкри мръсните секрети на двойствения живот на обичания си. Както се оказа, Ерик, който работел като финансов съветник, й изневерявал с друга жена повече от година преди гибелта си.

„ Исках да избухна от яд. Чувствах се като в прочувствен капан и не можех да избягам на никое място. Отчаяно чаках някой да ми каже, че това е неистина, само че надълбоко в себе си усещах всичко “, сподели Палмиери.

Истината излезе нескрито, когато Кейтлин попадна на некролог за умрял мъж в Instagram, чието изложение доста приличаше на Ерик. Първоначално тя не придала огромно значение на това, тъй като решила, че това е просто случайност: две разнообразни дами си спомнят двама разнообразни мъртви мъже с едно и също име и дата на раждане. След като се свързала с създателя на историята обаче, чула истината и била шокирана.
 Кейтлин Палмиери от Ню Йорк, Съединени американски щати, машинация, изменничество в една връзка, младоженка, брачен ден, странности, скришен живот на брачна половинка й, фотография Кейтлин Палмиери с годеника си Снимка: Kaitlin Palmieri/Instagram
„ Той се срещал с друга жена от март 2019 година Последните полови известия, които си разменили, бяха отвратителни. Ерик ги изпратил седем дни преди сватбата “, сподели Палмиери.

Неназованата държанка бомбардира булката със скрийншотове на текстови известия, доказващи истинността на аферата, почнала единствено седем месеца преди младоженецът да й предложи брак.

До този миг Кейтлин вярвала, че небето й е изпратило избраника, с цел да й даде втори късмет за благополучие. В края на краищата тя изгубила първата си обич, гаджето Майк, през 2015 година Човекът се подхлъзнал в езеро, до момента в който чествал рождения й ден, изгубил схващане и умрял шест дни по-късно.

След гибелта на годеника си американката била принудена да напусне общия им апартамент в Астория (Куинс) и да се прибере в Лонг Айлънд, където се лекува от меланхолия, тревога и посттравматично стресово разстройство.
 Кейтлин Палмиери от Ню Йорк, Съединени американски щати, машинация, изменничество в една връзка, младоженка, брачен ден, странности, скришен живот на брачна половинка й, фотография Ерик се срещал с друга жена от март 2019 г. Снимка: Kaitlin Palmieri/Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР